MediaWatch

Podimo-stifter "kunne godt finde på" at investere i forlag

Morten Strunge, Podimos adm. direktør og medstifter, ser fordele i forlags nære kontakt til forfatterne.

Morten Strunge var med til at løbe Podimo i gang i 2019 og er adm. direktør for selskabet. | Foto: Mikkel Hørlyck

Forlag har en nær relation til forfattere, der producerer unikt indhold, og det gør forlag til et område, som Morten Strunge, medstifter og adm. direktør hos podcastplatformen Podimo, ikke er afvisende for at kaste sig over, siger han til Børsen.

"Derfor kunne jeg godt finde på at investere i forlag. Der er så mange muligheder, når man er tæt på skaberne," siger han til Børsen.

Podimo gik i luften i 2019 i først Danmark og siden Tyskland og er i dag også på markedet i Spanien og Latinamerika. Platformen tog i slutningen af 2020 et forsigtigt skridt ind på bogmarkedet, da lydbøger blev føjet til indholdskataloget i forbindelse med en prisstigning.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs