MediaWatch

Chapter vil bruge flere kræfter på at opbygge community-del

Community-tanken skal være med til at styrke brugeroplevelsen hos forlagenes streamingtjeneste Chapter, siger direktør om strategien i 2021.

Direktør Jesper Siber fra Chapter, der skal give forlagene en fod på streamingmarkedet | Foto: Gyldendal Medie/PR

Mere interaktion mellem abonnenterne og mulighed for at dele anbefalinger og anmeldelser. Forlagenes bogstreamingtjeneste Chapter vil i det nye år bl.a. tage fat på at opbygge community-delen mere, skriver Kulturmonitor.

“Lige nu er det sådan, at når man har læst en bog inde hos os, kan man anmelde den – det vil sige give den stjerner og knytte en kommentar til. Det er ret gængs. Der, hvor det bliver spændende, er jo der, hvor man eksempelvis kan dele boglister med hinanden, ligesom man kan dele spillelister med hinanden på Spotify. I det hele taget er community-delen noget, vi har i pipelinen, og som skal styrke den samlede brugeroplevelse hos os. Det er noget, vi kommer til at tage fat på i løbet af 2021," siger adm. direktør Jesper Siber fra Chapter til Kulturmonitor.

"Vildt marked"

Chapter blev søsat i efteråret og er ejet af Gyldendal, Gads Forlag og Modtryk. Gyldendal er majoritetsejer med 65 pct. I et interview til MediaWatch i december lagde direktøren ikke skjul på, at Chapter har kastet sig ind i en hård konkurrence på det voksende marked for bogstreaming, hvor det afgørende bliver at kunne skille sig ud.

"Vi vil gerne undgå at være den syvende i rækken af streamingtjenester, men forny konkurrencen og præmissen i streamingverdenen og se, om vi kan finde et blåt ocean i det voksende marked for lyd fx i forhold til børn og børnefamilier og alle de nye, der kommer ind i markedet," sagde Jesper Siber til MediaWatch i den forbindelse.

Ny bogtjeneste venter fordobling af streamere: "Det er et vildt marked i øjeblikket" 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs