MediaWatch

Lindhardt & Ringhof sender forfattere på tur som erstatning for aflyst Bogforum

Med bl.a. Nordisk Film Biografer som partner vil Lindhardt & Ringhof invitere boginteresserede til arrangementer, der fungerer som erstatning for det aflyste Bogforum.

Billede fra sidste års Bogforum, hvor omkring 38.000 personer deltog. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Lindhardt & Ringhof, landets næststørste forlag, får ikke mulighed for at lade læserne komme til sig ved Bogforum, der i år er blevet aflyst som konsekvens af coronakrisen. I stedet kommer Lindhardt & Ringhof til læserne rundt om i landet, skriver Bog.dk, som forlaget står bag.

Forfatterarrangementerne går under samlebetegnelsen "Bog i DK" og vil bl.a. blive til i samarbejde med Nordisk Film Biografer, der ligesom Lindhardt & Ringhof er en del af Egmont-koncernen, samt lokale biblioteker og boghandlere. Første arrangement foregår i Aalborg den 2. oktober, hvor forfatterne Leif Davidsen, Anna Grue og Ole Sønnichsen er på programmet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs