MediaWatch

Politikens Forlag sender forfattere på turné efter aflysning af Bogforum

Politikens Forlag indgår samarbejde med billetportal om at sende forlagets forfattere på tour i landet efter aflysning af Bogforum.

Direktør hos Politikens Forlag, Lene Juul. | Foto: Rasmus Schou

Politikens Forlag har i samarbejde med billetportalen og foredragsarrangøren Tikko arrangeret en efterårstourné under navnet "Litteratour 2020", hvor nogle af forlagets forfattere, heriblandt Sara Blædel, Puk Damsgaard og Anders Agger, vil rejse rundt i landet for at møde læserne. Det skriver Kulturmonitor.

Tournéen er arrangeret, efter årets bogmesse Bogforum er blevet aflyst som konsekvens af coronapandemien.

"Det er altid vigtigt for både os og vores forfattere at komme ud og møde læserne, men især i dette meget specielle år, der er hårdt ramt af aflysninger, har vi ekstra brug for – på sikker vis – at sende litteraturen ud i landet," siger forlagsdirektør Lene Juul i meddelelsen.

Tidligere har også Lindhardt og Ringhof annonceret, at de i samarbejde med forlagets imprint målrettet børn Carlsen vil lave en forfatterturné, hvor bl.a. Nordisk Films Biografer skal være med til at sætte scenen. Poltikens Forlag har allerede i samarbejde med Gyldendal oprettet platformen bogfestival.dk, der samler alle events og lokale initiativer fra forlag, boghandlere og biblioteker i weekenden den. 7. til 8. november, hvor årets Bogforum skulle være afholdt.

Tournéen løber af staben den 11. oktober og to måneder frem og vil runde flere byer herunder bl.a. København, Aarhus, Roskilde og Herning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs