MediaWatch

Forlag opgiver fælles fremstød på Frankfurt-messe efter stort frafald

Sidste års fælles danske indsats ved bogmessen i Frankfurt fik rosende ord med på vejen. Alligevel bliver en fælles stand nu aflyst til dette års udgave af messen. Det sker, efter en lang række store internationale forlag har meldt afbud. Også Gyldendal dropper deltagelse.

Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix

Planer om et fælles dansk afsæt på verdens største bogmesse i Frankfurt er nu blevet skrinlagt, og der er ikke udsigt til, at samarbejdet genoptages, oplyser formand for Danske Forlag, Lars Boesgaard, der også er adm. direktør for Lindhardt og Ringhof.

Den danske forlagsbranche stod ved sidste års udgave af messen sammen om en fælles stand for første gang i en årrække. 18 forlag var med i det fælles initiativ, og efterfølgende blev tiltaget rost af de deltagende forlag. Men det har altså ikke været nok til, at forlagene vil gentage succesen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs