MediaWatch

Forlag opgiver fælles fremstød på Frankfurt-messe efter stort frafald

Sidste års fælles danske indsats ved bogmessen i Frankfurt fik rosende ord med på vejen. Alligevel bliver en fælles stand nu aflyst til dette års udgave af messen. Det sker, efter en lang række store internationale forlag har meldt afbud. Også Gyldendal dropper deltagelse.

Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix

Planer om et fælles dansk afsæt på verdens største bogmesse i Frankfurt er nu blevet skrinlagt, og der er ikke udsigt til, at samarbejdet genoptages, oplyser formand for Danske Forlag, Lars Boesgaard, der også er adm. direktør for Lindhardt og Ringhof.

Den danske forlagsbranche stod ved sidste års udgave af messen sammen om en fælles stand for første gang i en årrække. 18 forlag var med i det fælles initiativ, og efterfølgende blev tiltaget rost af de deltagende forlag. Men det har altså ikke været nok til, at forlagene vil gentage succesen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs