MediaWatch

Karnov melder om god dagsform forud for sværdslag om jurakunder

Hverken Karnov eller udfordreren Schultz eller har indtil videre oplevet afslag fra kunder på grund af konkurrentens produkt, fortæller direktører fra de to selskaber. Men Schultz har planer om på sigt at tage markedsandele fra Karnov.

Eskil Thygesen, direktør for viden og indhold hos Schultz (tv), og Flemming Breinholt, adm. direktør i Karnov Group, kommer til at krydse klinger, når Schultz lancerer juridisk researchprodukt til efteråret. Foto: PR

It-selskabet Schultz lancerer til efteråret en færdig version af systemet Schultz Legal Research, som skal være konkurrent til Karnovs domsdatabase. Schultz er begyndt at indgå aftaler med kunder, og Karnov har tidligere meldt ud, at de vil investere midler i at optimere produktet for at stå stærkere.

Karnovs udfordring er, at flere kunder har kritiseret prisen på produktet. Schultz' udfordring er at trænge ind på et marked, hvor Karnov hidtil de facto har haft monopol, og levere kvalitet nok til at overbevise kunderne om at vælge deres produkt.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere