MediaWatch

Bonnier opkøber norsk rigmands forlag i Danmark

Få måneder efter etableringen af Strawberry Forlag på dansk jord er forlaget nu solgt til Bonnier-koncernen, der også for nyligt er gået ind i landet med eget forlag.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Der er endnu en gang heftig aktivitet på det danske forlagsmarked. Kort tid, efter den norske milliardær Peter Stordalen etablerede en dansk forgrening af forlaget Strawberry Forlag, er forretningen nu solgt fra til konkurrenten i Bonnier sammen med forlagshusets svenske aktiviteter. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Jeg er imponeret over, hvad Strawberrys medarbejdere og ejere har opnået på så kort tid i både Sverige og Danmark. Den nordiske region har længe været Bonnier Books' hjemmemarked og gennem disse opkøb styrker vi nu vores position i Sverige, mens vores tilstedeværelse i Danmark vil tage et stort skridt fremad," udtaler Håkan Rudels, adm. direktør i Bonnier Books, der er Bonnier-koncernens forlagsdivision.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Financial Times opruster i USA

Det britiske erhvervsmedie vil fiske flere amerikanske læsere og etablerer nye redaktioner i Houston og Hollywood, der skal styrke dækningen af to erhvervssektorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs