MediaWatch

Danmarks to største forlag lægger an til duel i klasselokalet

ANALYSE. Frem mod skoleåret 2020/2021 har Gyldendal og Lindhardt og Ringhof etableret sig i nye samarbejder og på nye forretningsområder, der skal positionere dem bedre på markedet for digitale læremidler. Begge forsøger at få en større bid af de kommunale budgetter.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Opkøb og nye samarbejder i forlagsbranchen inden for undervisning og læremidler skærper konkurrencen på flere fronter frem mod det kommende skoleår.

Tirsdag meldte Lindhardt og Ringhof ud, at undervisningsforlaget Alinea overtager lektiehjælps-platformen Gotutor. Ud over, at det er forlagets tredje større investering siden marts – hvor Alinea opkøbte Edulab, der står bag markedets førende matematikportal til grundskolen – sender det også Alinea ud i en direkte konkurrence med Gyldendals undervisningsforlag Systime i et nyt hjørne af markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs