MediaWatch

Karnov opruster med dansk direktør

Karnov Group hyrer ny direktør, der alene skal have fokus på det danske marked. Det sker for at sikre fokus på vækst, siger koncernchef.

Foto: PR/Karnov Group

Forlagsgruppen Karnov Group har som en del af en vækststrategi hyret ekstra ledelseskræfter dedikeret til det danske marked. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

1. april tiltræder Niels Munk Hansen som ny adm. direktør for Karnov Danmark, der hidtil ikke har haft en dedikeret landechef, men sorteret under topchef i Karnov Group, Flemming Breinholt.

"Efter fusionen af Karnov Sverige med Norstedts Juridik og børsnoteringen af vores selskab på Nasdaq sidste år har vi nu styrken til at udvide vores virksomhed yderligere både lokalt og i udlandet. Derfor har jeg brug for mere tid til at fokusere på at udvide vores forretninger, og som et resultat af det har vi besluttet at styrke vores virksomhed med en dansk adm. direktør," udtaler Flemming Breinholt, adm. dir. i Karnov Group, i meddelelsen.

Niels Munk Hansen har tidligere været vicedirektør i DSB og har desuden erfaring fra Dong Energy, der siden har skiftet navn til Ørsted. Han har senest arbejdet som selvstændig konsulent.

Karnov, der driver forlagsvirksomhed og står bag vidensprodukter til jurister og revisorer, havde i 2019 en omsætning på godt en halv mia. kr. - og et overskud på 2,5 mio. kr. Det danske marked stod for 54 pct. af selskabets samlede omsætning, mens Sverige tegnede sig for de resterende 46 pct.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs