MediaWatch

Gyldendal udvider ledelsen med ny kommunikationschef

Forlagskoncernen har ansat tidligere Berlingske-redaktør i en nyoprettet stilling som kommunikationschef. Han bliver samtidig en del af ledelsen.

Foto: Emma Sejersen

Fra 1. marts er ledelsen i forlagskoncernen Gyldendal blevet et medlem rigere i skikkelse af Michael Jannerup, der er trådt ind som kommunikationschef for den samlede forlagsgruppe.

Stillingen er nyoprettet og kommer ud fra et ønske om at sikre en strategisk forankring af kommunikationsarbejdet på tværs af forlagsaktiviteterne i Gyldendal. Derfor får Michael Jannerup også plads i selskabets øverste ledelse.

Hans ansvar dækker blandt andet over corporate communications og interessentvaretagelse. Derudover varetager han ansvaret som pressechef, der lå hos Henrik Bay, indtil han stoppede i marts 2019, og siden august har ligget hos pr- og marketingchef Lisbeth Stolberg.

Michael Jannerup har en fortid som journalist og nyhedsredaktør på Berlingske, inden han fra 2010 til 2015 var kommunikationschef for Kulturministeriet. Siden da har han været redaktør og ledelseskoordinator i Gyldendal. Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab i 2004.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere