MediaWatch

Gyldendal vil udgive flere nye bøger som ren lyd

Danmarks største forlag vil skabe mere indhold, som er dedikeret lydbogsformatet og ikke nødvendigvis skal udkomme i printform. "Vi vil gøre lydbøger til en selvstændig disciplin," siger forlagets digitale salgschef.

Det er særligt genrerne romance og krimi- og spændingsbøger, der er populære i Gyldendals lydbogsunivers. | Foto: Emma Sejersen

Fra det nye år vil landets største forlag, Gyldendal, udvide på det digitale område og satse hårdere på lydbogsformatet, som de seneste år har været i fremgang. En del af strategien er ifølge forlagets digitale salgschef at udgive lydbøger, som aldrig har stået på hylden i en boghandel.

"Vi vil gerne skabe mere indhold, der er henvendt til lydbogsformatet fra start og som ikke nødvendigvis også skal udkomme som papirbog. De lydbøger, som Gyldendal har i dag, er alle startet som bøger i printform, og det er ikke alle bøger, der egner sig til lydformatet. Vi vil gøre lydbøger til en selvstændig disciplin," siger Jeppe Mossin, der er digital salgschef ved Gyldendal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs