MediaWatch

Danske Forlag skifter ud i formandsrækkerne

Direktørerne for landets to største forlag stiller sig i spidsen for brancheorganisationen Danske Forlag som henholdsvis formand og næstformand.

Lars Boesgaard, adm. direktør for Lindhardt & Ringhof og nyvalgt formand for Danske Forlag. | Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

Interesseorganisationen Danske Forlag rokerer rundt på formands- og næstformandsposten i bestyrelsen. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Ny formand er Lars Boesgaard, adm. direktør for Lindhardt & Ringhof. Han var tidligere næstformand for Danske Forlags bestyrelse. Næstformand bliver Morten Hesseldahl, adm. direktør for Gyldendal, og han har hidtil været menigt medlem af bestyrelsen. De to blev valgt til posterne ved Danske Forlags generalforsamling torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs