MediaWatch

Jakob Kvist stopper i People's Press

Efter 17 år forlader kreativ direktør og medstifter Jakob Kvist People’s Press i forlængelse af forlagets ejer- og direktørskifte. "Det er god timing og naturligt, at jeg slipper det nu," siger han.

Jakob Kvist var i 2002 med til at starte People's Press og har været kreativ direktør i forlaget siden. I 2017 solgte ejerkredsen bag forlaget, Jan Degner, Jakob Kvist og Jan Duckert, People's Press til svenske Storytel for 75 mio. kr. | Foto: Ritzau Scanpix/Anders Rye Skjoldjensen/arkiv

Få måneder efter adm. direktør og tidligere medejer Jan Degner forlod People's Press, følger forlagets mangeårige kreative direktør og medstifter Jakob Kvist efter.

"Jeg er en gammel stifter, og gamle stiftere skal videre på et tidspunkt. Det er god timing og naturligt, at jeg slipper det nu," siger Jakob Kvist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs