MediaWatch

Lindhardt og Ringhof efter resultatløft: Formkurven er forbedret alle steder

Egmonts forlag Lindhardt og Ringhof kom ud med det hidtil bedste resultat før skat i 2018. En god del er båret af spydspidsudgivelser, men langt fra det hele, siger direktør Lars Boesgaard.

Lars Boesgaard, adm. direktør, Lindhardt og Ringhof. | Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

Med udgivelser som Knud Romers anden roman "Kort over Paradis", Merete Pryds Helles "Vi kunne alt", Michelle Obama-biografien "Min historie" og Hans Roslings "Factfulness" var udgivelsesprogrammet hos Lindhardt og Ringhof i 2018 et af de mere bestsellertunge.

Det er en del af historien bag regnskabstallene for Lindhardt og Ringhof, som tidligere onsdag kunne melde om rekordår i 2018. En omsætningsvækst på 10 pct. sender toplinjen tæt på de 400 mio. kr. for forlaget, der er landets næststørste, og resultatet før skat på 18,6 mio. kr. er en markant forbedring i forhold til 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs