MediaWatch

Ny direktør for People's Press: Vi skal tættere på kunderne

Vigtigheden af at kende sine brugere og erfaringerne med historiefortælling på tværs af platforme er noget af det, Tine Smedegaard Andersen især vil tage med sig fra årene i DR, når hun til april overtager direktørposten i People's Press.

1. april sætter Tine Smedegaard Andersen sig i direktørstolen hos People's Press, der igennem to år har været ejet af svenske Storytel.

Dermed vender hun retur til forlagsbranchen, som hun forlod i 2014 til fordel for DR - en tilbagevenden hun ikke haft mange betænkeligheder ved, da muligheden opstod, fortæller hun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs