MediaWatch

Sådan har People's Press klaret sig

Det er et forlag, der har ligget på samme niveau indtjeningsmæssigt i en årrække ifølge regnskaberne, som Tine Smedegaard Andersen nu sætter sig i spidsen for som ny direktør.

Foto: Ritzau Scanpix/Jeppe Bjørn Vejlø

Det er en forlagsforretning med en vækstivrig ejer i ryggen, som Tine Smedegaard Andersen stiller sig i spidsen for. Hun blev tidligere på dagen præsenteret som ny adm. direktør for People's Press som afløser for medstifter af forlaget Jan Degner.

Siden 2017 har forlaget, som er Danmarks fjerdestørste og som bl.a. er kendt for at udgive journalistiske bøger som "Syv år for PET", været ejet af svenske Storytel. Selskabet står bag bogstreamingtjenesten af samme navn, der de seneste år har ekspanderet kraftigt og nu er til stede i 15 lande. Derudover ejer selskabet danske Mofibo.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs