MediaWatch

Bogforum inviterer græsrødderne indenfor

Mikroforlagene er for første gang særligt i fokus på årets Bogforum, der har udvidet med et område for små forlag. "Skal vi afspejle det, der sker inden for litteraturen, bliver vi nødt til at lave noget særligt for de helt små forlag," siger udstillingschef.

Vinderen af årets debutantpris, der blev uddelt fredag formiddag, da Bogforum åbnede fredag. Prisen gik til Anita Furu for romanen "Mit halve liv", der er udgivet af Forlaget Gladiator. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Årets Bogforum slog tidligere i dag dørene op – og i år er det med flere nye forlag på listen. I alt deltager cirka 212 udstillere, og heraf er en række små mikro- og undergrundsforlag, som Bogforum har sat særlig fokus på i år.

"Vi har en hel del nye udstillere med i år. Det skyldes, at vi har søsat et nyt område med fokus på den smallere kvalitetslitteratur, som typisk udgives af nicheforlag, der bliver kørt af ildsjæle, der brænder for litteraturen, men ikke har den store økonomi," siger udstillingschef for Bogforum, Andreas Nordkild Poulsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs