MediaWatch

Samarbejde om fælles bogplatform bliver lagt i graven

Efter seks år har Lindhardt og Ringhof trukket sig ud af sin digitale satsning Gymportalen - en platform for undervisningsmaterialer målrettet ungdomsuddannelserne. Det kommercielle potentiale skuffede, lyder begrundelsen.

Foto: /ritzau scanpix/Maud Lervik

I 2012 lancerede det Egmont-ejede forlag Lindhardt og Ringhof den digitale platform Gymportalen, der, som navnet antyder, henvendte sig til STX-uddannelsen som en brancheplatform for forlag med digitale undervisningsmaterialer til ungdomsuddannelserne. Ambitionen var at have 30 pct. af gymnasieeleverne som brugere inden for et par år, lød det dengang.

Men mere end godt og vel seks år blev det ikke til. Lindhardt og Ringhof har nemlig med effekt fra skoleåret, der netop er indledt, lagt projektet i graven, fortæller Cliff Hansen, forlagsdirektør på Lindhardt og Ringhofs underforlag Alinea med ansvar for Gymportalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs