MediaWatch

Samarbejde om fælles bogplatform bliver lagt i graven

Efter seks år har Lindhardt og Ringhof trukket sig ud af sin digitale satsning Gymportalen - en platform for undervisningsmaterialer målrettet ungdomsuddannelserne. Det kommercielle potentiale skuffede, lyder begrundelsen.

Foto: /ritzau scanpix/Maud Lervik

I 2012 lancerede det Egmont-ejede forlag Lindhardt og Ringhof den digitale platform Gymportalen, der, som navnet antyder, henvendte sig til STX-uddannelsen som en brancheplatform for forlag med digitale undervisningsmaterialer til ungdomsuddannelserne. Ambitionen var at have 30 pct. af gymnasieeleverne som brugere inden for et par år, lød det dengang.

Men mere end godt og vel seks år blev det ikke til. Lindhardt og Ringhof har nemlig med effekt fra skoleåret, der netop er indledt, lagt projektet i graven, fortæller Cliff Hansen, forlagsdirektør på Lindhardt og Ringhofs underforlag Alinea med ansvar for Gymportalen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs