MediaWatch

Nyt forlag vil finansiere udgivelser via crowdfunding

Tidligere redaktør for Bonniers mest læste magasiner står bag nyt forlag, der vil udgive fagbøger på engelsk finansieret med crowdfundingkampagner. Første projekt er i støbeskeen.

Foto: /ritzau/Maud Lervik

Duckwood Media er navnet på et nyt forlag, der vil finansiere sine udgivelser med hjælp fra crowdfunding. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Bag forlaget står Henrik Elling, der har været medredaktør på magasinet Illustreret Videnskab og senest chefredaktør på magasinet Historie, der begge udgives af Bonnier Publications og er blandt landets mest læste magasiner. Første projekt er i støbeskeen, hedder "The Neptune Monograph Project" og har en række ikke tidligere offentliggjorte dokumenter om D-Dag under Anden Verdenskrig som sit omdrejningspunkt. Yderligere to projekter er i planen til lancering i efteråret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs