MediaWatch

Direktør for storaktionær foreslås som nyt medlem af Gyldendals bestyrelse

Fire medlemmer af Gyldendals bestyrelse – bl.a. TV 2's adm. direktør – foreslås genvalgt, mens direktør for storaktionær i forlaget foreslås som nyt medlem.

Foto: PR/Gyldendal

Gyldendal holder generalforsamling 12. april, og der vil forlagets bestyrelse foreslå, at der vælges et nyt bestyrelsesmedlem. Det oplyser forslaget i indkaldelsen til generalforsamlingen.

Det foreslåede bestyrelsesmedlem hedder Claus Gregersen. Han er adm. direktør for Chr. Augustinus Fabrikker, der ejer 31 pct. af Gyldendal og dermed er forlagets næststørste aktionær. Ud af bestyrelsen træder Jens Due Olsen, der ikke genopstiller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs