MediaWatch

Karnov investerer millioner i juraportal

Juraportal, der skal gøre det nemmere for advokater at få styr på regler om udskiftning af bestyrelsesmedlemmer, får millioninvestering fra Karnov Group.

PR-foto
Flemming Breinholt, adm. direktør i Karnov Group. Foto: PR-foto

Opdateret 22.11. kl. 10.42 - det er Kenneth Melchior, der er nordisk chef for Zalando og ikke Søren Munk Hansen, som det først fremgik.

Karnov Group har investeret et ukendt millionbeløb i portalen Change Board Member (CBM). Det skriver Børsen.

Change Board Member er en digital service, som skal hjælpe advokater og virksomheder med at få styr på reglerne for udskiftning af bestyrelsesmedlemmer på tværs af landegrænser.

Via portalen finder 6000-7000 advokater i dag informationer fra 55 lande, hvor CBM har partnere, om de forskellige juridiske procedurer, der følger med, når der skal udskiftes et bestyrelsesmedlem i en virksomhed.

Med millioninvesteringen fra Karnov kan CBM nu skrue op for globale ambitioner.

"CBM har bevist, at de med nytænkende metoder og et digitalt mindset kan få bugt med uhensigtsmæssige arbejdsgange. Det er værdier, vi deler og selv tænker ind i alle vores løsninger. Derfor er samarbejdet helt oplagt for os, og vi ser frem til at følge CBM’s udvikling af endnu flere services," udtaler Flemming Breinholt, adm. direktør i Karnov Group, i en meddelelse.

Bag CBM står Kenneth Melchior, som til daglig er nordisk chef for Zalando, og Søren Munk Hansen, der ejer selskabet Archii.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere