MediaWatch

Forlag

Forlag bygger hegn om selvstændigheden i presset marked

Forlagene i midten: Mellemstore forlag har en volumen, der gør det sværere at vokse i et omskifteligt marked, siger lektor i litteratur. Men der er fordele ved at ligge lige under de allerstørste, lyder det fra flere forlag, som prøver at holde fast i selvstændigheden.

DI Digital ansætter konsulent fra DR

Dansk Industri hyrer tre nye konsulenter, heriblandt en chefkonsulent fra DR. De nye medarbejdere skal bl.a. styrke indsatsen inden for digitalisering af erhvervslivet og mediepolitik samt sætte fokus på mulighederne i digitiale læremidler.

Forlaget Gladiator åbner døren for partnerskaber

Forlagene i midten: Gladiator blev grundlagt som modtræk til den etablerede forlagsbranche, men nu åbner forlaget op for samarbejde med større forlag. At have kræfter til at blive ved med at udvikle litteratur er det vigtigste mål, siger direktør.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Tv-konflikten mellem Yousee og Discovery tiltrak sig mere opmærksomhed, forlagsbranchen bød på en stribe store nyheder, og jobskifterne stod nærmest i kø. Kom med på rundtur til de vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Kulturminister giver liv til læseinitiativ

For 7 mio. kr. vil kulturministeriet styrke børns læselyst, efter undersøgelser har vist dalende interesse for bøger blandt de yngste. Initiativet kommer, efter forlags- og bogbranchen tidligere på året efterlyste indsats på området.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Føljetonen om udbuddet af ny DAB-kanal blev længere, og det samme gjorde sagaen om tv-konflikten mellem Discovery Networks og Yousee. Bliv klogere på de to historier og de andre ting og sager, der rørte sig i mediebranchen i ugens løb, i dette nyhedsoverblik.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere