MediaWatch

Forlag

Briefing: Ugen i mediebranchen

TV 2 siger farvel til digital direktør, DR ændrer hjemsted for indlandsdækningen, og global forlagskoncern skaber rystelser på bogmarkedet. Vi tager den ugentlige rundtur i mediebranchen.

Karnov investerer i tech-startup

Forlagskoncernen Karnov, der især er kendt for at udgive domssamlinger og lærebøger om jura, køber sig ind i techselskab. Det skal styrke selskabets position i markedet for juridisk information.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Fra årsskiftet er posen blevet rystet godt og grundigt på tv-området, Nordjyske lægger an til at gennemføre besparelser, og Børsen er på vej med nye nicher. Få overblikket over, hvad der rørte sig i mediebranchen i ugens løb.

Storytel runder 1,1 millioner abonnenter

Antallet af abonnenter voksede en tand mere, end Storytel havde regnet med i de sidste måneder af 2019. Norden tegner sig for den største del af streamingforretningen.

Ereolen forlænger aftaler med forlag ind i 2020

Efter flere års konflikt med en række store forlag ser forholdet mellem udgiverne og bibliotektstjenesten Ereolen ud til at have stabiliseret sig. Alle store forlag har valgt at forlænge deres kontrakter med udlånstjenesten i det nye år.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere