MediaWatch

Forlag

Briefing: Ugen i mediebranchen

JP/Politikens Hus vil sende nichemedier i søen uden for landets grænser, digital annoncering i Danmark har rundet 8 mia. kr., og årets første tv-status blev gjort op. Vi dykker ned i denne korte uges begivenheder i Mediedanmark.

Bibliotekspenge 2019: Her er forfatterne der topper listen

Et trecifret millionbeløb flyder i retning af forfattere, der får del i årets bibliotekspenge. De to største beløb går til to gengangere, mens der er sat nyt forfatternavn på den tredjestørste tildeling, som bibliotekernes udlån har udløst.

Bonniers forlag styrer uden om Storytel

Den svenske bogtjeneste Storytel og Bonniers forlag er uenige om betalingsmodellen, og det betyder bl.a., at forlaget ikke vil lægge ny bestseller ud på Storytel.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio24syv vil ikke søge om en ny sendetilladelse, NENT blev børsnoteret, Europa-Parlamentet godkendte copyright-direktiv, og Aller Media slankede direktionen. Velkommen til en rundtur i mediebranchens uge 13.

Gads Forlag gik fra overskud til underskud i 2018

Bundlinjen i 2018 gik tilbage med over 11 mio. kr. hos Gads Forlag. Nedskrivninger, engangsomkostninger og tab på værdipapirer ligger bag udviklingen hos forlaget, der forventer positivt driftsresultat i år.

Forlag vil længere frem på podcastbanen med FM4-samarbejde

Med grønt lys fra bestyrelsen går Aarhus Universitetsforlag efter at opdyrke podcastmarkedet som et selvstændigt forretningsben. Samarbejde med regionale mediehuse om et bud på sendetilladelsen på FM4 er et vigtigt skridt i den retning, siger direktør.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udbuddet af FM4 blev skudt i gang, regnskabssæsonen skrev næste kapital bl.a. med solidt overskud til TV 2 og sorte tal hos Information, og spilbranchen vil købe færre tv-reklamer. Velkommen til en rundtur i mediebranchen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere