MediaWatch

Bøger

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et konsortium vil købe TDC, retssagen mod Johan Schlüter gik i gang, og DR's bestyrelsesformand gav sig en tomme i forbindelse med politikernes ønske om at spare i DR-budgettet. Få overblikket over endnu en hæsblæsende uge i Mediedanmark.

Gyldendals bundlinje gik nedad i 2017

En jævnt fordelt omsætningsvækst var med til at løfte Gyldendals omsætning i 2017, mens nedskrivninger og fratrædelsesomkostninger var med til at sende resultatet nedad.

Endnu et forlag slutter fred med Ereolen

Efter både Gyldendal og Modtryk sendte en del af deres lyd- og e-bøger tilbage på Ereolens digitale hylder ved årsskiftet, har endnu et af de større forlag nu indgået en ny aftale med bibliotekstjenesten.

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC køber MTG's nordiske tv-forretning, Dyrby bliver ny ansv. chefredaktør for BT og Metroxpress og Dansk Reklame Film har bortvist ansatte efter sag om påstået annoncesnyd. Få overblikket over en hæsblæsende uge i Mediedanmark.

Her er udfordringerne for Gyldendals nye topchef

Landets største forlag får ny direktør. Med stillingen følger udfordringer med at forny forlaget uden at glemme gamle dyder, få data i hus og at huske at mele mere end sin egen kage, lyder det fra en række aktører i bogmarkedet.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere