MediaWatch

Bøger

Forfatter får kritik for indspark i #metoo-debat

Den canadiske forfatter Margaret Atwood, der bl.a. har skrevet bogen "The Handmaid's Tale" har i et indlæg advaret mod, at kampagnen mod seksuelle krænkelser tager overhånd og går udenom retssystemet. Det har udløst kritik på sociale medier.

Cavling-nominerede: Sådan fandt vi historierne

Så er det om få timer, at årets Cavling-pris uddeles. Læs her om det journalistiske benarbejde, researchmæssige udfordringer og redaktionelle overvejelser, der ligger bag de nominerede projekter og journalistiske præstationer.

Lindhardt og Ringhof slår dørene op i fem nye lande i 2018

Landets næststørste forlag fyrer op for sin digitale internationale ekspansion og udvider i løbet af de næste 12 måneder til fem nye markeder. "Det er chancen, vi har ledt efter i mange år," lyder det fra adm. direktør, Lars Boesgaard.

Forfatteres økonomi er under pres

En undersøgelse fra det engelske kulturråd konkluderer, at skønlitterære forfatteres økonomi er under pres. Billedet er det samme i Danmark, siger forfatterforening.

Forlag trækker bøger om ubådssag tilbage

Kritikken af den planlagte bogserie om den svenske journalist Kim Walls død får nu Saxo.com til at trække i land og tage udgivelsen af markedet. Timingen er upassende, erkender direktør.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere