MediaWatch

Forlag

Den Store Danske kræver flere penge

De 23 mio. kr., der er afsat på finansloven, til at sikre online-encyklopædiens overlevelse, er ikke nok til at drive den digitale vidensportal, som forlagene bag har ambitioner om.

Briefing: Ugen i mediebranchen

November går på hæld, men inden vi tager hul på december, får du her et overblik over de vigtigste begivenheder i mediebranchen i denne uge, hvor bl.a. JP/Politikens Hus foretog opkøb, og Altinget-koncernen aflagde regnskab.

Storytel skifter fra én børs til en anden

Tre år efter børsnotering på svensk minibørs skifter Storytel i næste uge til den større Nasdaq First North. Nemmere adgang for udenlandske investorer er en del af baggrunden for børsskiftet.

JP/Politiken ser nordisk potentiale i købet af Saxo.com

Det er blandt andet med et godt øje til muligheden for nordisk ekspansion, at JP/Politikens Hus har lagt et trecifret millionbeløb for de resterende 70 pct. af internetboghandlen Saxo.com, forklarer koncerndirektør Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

JP/Politikens Hus køber hele Saxo.com

Efter snart 10 år som medejer sætter JP/Politikens Hus sig på det fulde ejerskab af internetboghandlen for et trecifret millionbeløb. Direktør overtager de latinamerikanske aktiviteter som led i handlen.

Forfattere offentliggør omdiskuteret brev til Forfatterskolen

Der har været mange spekulationer omkring indholdet i det brev, som 55 forfattere har underskrevet og sendt til Forfatterskolens bestyrelse, som kort efter valgte at fyre rektor Jeppe Brixvold. For at undgå flere spekulationer, har underskriverne nu valgt at lægge brevet frem.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere