MediaWatch

Forlag

"Vi kigger på, om vi skal udskyde nogle titler"

Selvom coronavirus vil præge regnskabet for 2020, er det en formildende omstændighed, at krisen rammer i lavsæsonen, siger Gyldendal. Hos People's Press kigger direktør på udskydelser og digitale muligheder.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Coronavirus satte sit præg på ugen i medieland, hvor Aller Media også fik ny, men velkendt topchef, bureauer satte tal på reklamemarkedet, producenter måtte sadle brat om, og Jysk Fynske-ansatte tog lønnedgang.

Lindhardt og Ringhof forventer tocifret milliontab i coronakrise

Selvom forlagsbranchen langt hen ad vejen kan fortsætte produktionen hjemmefra under coronakrisen, vil skolelukning og nedgang i detailhandlen sætte sine spor i salget, hvor omsætningen forventes at falde med et tocifret millionbeløb, lyder det fra adm. direktør i Lindhardt og Ringhof, Lars Boesgaard.

Krimimesse i Horsens bliver aflyst

Messen skulle være afholdt i slutningen af marts, men det bliver ikke til noget, efter de danske myndigheder i sidste uge opfordrede til at sætte arrangementer med over 1000 mennesker i bero resten af måneden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udbruddet af coronavirus sætter sit præg på mediemarkedet, medarbejderes syn på DR og DR's ledelse kom i fokus, og JP/Politikens Hus fortalte, hvad direktører og bestyrelsesmedlemmer tjente sidste år. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Forlag tager bestik af aflyste bogmesser

En håndfuld af forårets bogmesser er blevet aflyst på grund af frygten for coronavirus. Forlag vil kompensere med bl.a. møder over Skype, men ser nødigt aflysningerne brede sig til efterårets bogmesse i Frankfurt.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere