MediaWatch

Afgående formand for Skive Folkeblad trækker sig helt

Siden Poul Erik Christensen efter 34 år i forrige uge blev væltet af formandsposten for Skive Folkeblad, vælger han nu at trække sig helt fra bestyrelsen. Tidligere næstformand følger med.

I slutningen af september fik Skive Folkeblad ny formand og næstformand for bestyrelsen, efter der på avisens generalforsamling var opnået enighed om at ændre vedtægterne, så formandsskabet fremover skal vælges af bestyrelsen selv og ikke generalforsamlingen.

Ved en afstemning senere i bestyrelsen blev Bent Dyrberg valgt som ny formand. Han afløser dermed Poul Erik Christensen, der har siddet for bordenden i bestyrelsen de seneste 34 år. På samme møde blev næstformand Villads Kristensen væltet og afløst af Ann Balleby Lihme. Både Poul Erik Christensen og Villads Kristensen trækker sig nu helt fra bestyrelsen, skriver Skive Folkeblad selv.

"Jeg kan ikke sidde i en bestyrelse, som ikke har tillid til mig. Det fremmer ikke bestyrelsens arbejde eller mit humør," siger Poul Erik Christensen til avisen.

Den nyvalgte formand, der også er spidskandidat for Radikale Venstre til det forestående kommunalvalg, accepterer den tidligere formand og næstformands beslutning.

"Den øvrige del af Skive Folkeblads nyvalgte bestyrelse vælger en lidt anden linje, end Poul Erik og Villads stod for, fremadrettet. Det er vigtigt for mig, at Skive Folkeblad har fået en bestyrelse med en fælles overordnet holdning til fremtiden og med forskellige kompetencer," siger Bent Dyrberg til avisen.

Skive Folkeblad får ny formand efter 34 år

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere