MediaWatch

Efter ministerspørgsmål: Flere medier lægger chefløn frem

Et tocifret antal privatejede medier oplyser chef- og direktørlønninger, men flere store dagbladshuse holder fortsat igen. DR løfter sløret for samlet aflønning af 166 redaktører og chefer. Få hele oversigten.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

En række medier har valgt at lægge direktør- og chefredaktørlønninger frem. Det sker i et svar til Folketingets Kulturudvalg, efter Søren Søndergaard, medieordfører for Enhedslisten, har efterspurgt oplysningerne.

Lønniveauet for chefer og direktører i både statsejede og privateejede medieselskaber har de seneste måneder været i fokus. Aflønningen og fratrædelsesgodtgørelser til DR-direktører stjal opmærksomheden bl.a. efter sagen om tidligere mediedirektør Gitte Rabøls nye stilling som mangfoldighedskonsulent med dertilhørende direktøraflønning, mens de private mediers aflønning af ledelseslagene senere tiltrak sig opmærksomhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs