MediaWatch

Efter ministerspørgsmål: Flere medier lægger chefløn frem

Et tocifret antal privatejede medier oplyser chef- og direktørlønninger, men flere store dagbladshuse holder fortsat igen. DR løfter sløret for samlet aflønning af 166 redaktører og chefer. Få hele oversigten.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

En række medier har valgt at lægge direktør- og chefredaktørlønninger frem. Det sker i et svar til Folketingets Kulturudvalg, efter Søren Søndergaard, medieordfører for Enhedslisten, har efterspurgt oplysningerne.

Lønniveauet for chefer og direktører i både statsejede og privateejede medieselskaber har de seneste måneder været i fokus. Aflønningen og fratrædelsesgodtgørelser til DR-direktører stjal opmærksomheden bl.a. efter sagen om tidligere mediedirektør Gitte Rabøls nye stilling som mangfoldighedskonsulent med dertilhørende direktøraflønning, mens de private mediers aflønning af ledelseslagene senere tiltrak sig opmærksomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs