MediaWatch

Avischefer skriver åbent brev til rockband

Flere danske aviser, bl.a. Politiken og Berlingske, vil droppe anmeldelser af Volbeats koncenter, hvis bandet igen frasorterer enkelte medier på akkrediteringslisten, som det skete ved en koncert i København for nylig.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, BTMX og netmediet Devilution har sendt det danske rockband Volbeat et åbent brev, hvor medierne kritiserer, at bandet nægtede Ekstra Bladet og netmediet Devilution akkreditering til Volbeats koncert i Parken i slutningen af august.

Ifølge medierne blev Ekstra Bladet og Devilution frasorteret af Volbeat, fordi de to medier tidligere har skrevet en kritisk anmeldelse. Det er ifølge afsenderne af brevet forkert, fordi "anmeldervirksomhed i Danmark skal være fri og uafhængig".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Regeringen vil flette krav om arbejdsvilkår ind i medieforhandlinger

Der skal være en særlig arbejdsklausul, som sikrer ordentlige arbejdsforhold på medie- og filmarbejdspladser, som modtager støttekroner fra staten, lyder det fra kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen. Kravet skal indgå som en del af det kommende medieforlig. Både Danske Medier og Dansk Erhverv er stærkt kritiske over for idéen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs