MediaWatch

Politikens Lokalaviser skærer porteføljen til efter opkøb

Dele af Århus Onsdag har haft sidste udgivelsesdag, to lokale Skanderborg-aviser fusionerer til én, og aarhusianske weekendaviser er skrottet. Det er det foreløbige resultat af Politikens Lokalavisers opkøb af syv titler fra Jysk Fynske.

Mens Jysk Fynske Medier valgte at lukke samtlige ugeaviser, som selskabet købte fra Politikens Lokalaviser i begyndelsen af sommeren, har det JP/Politikens Hus-ejede selskab indtil videre fastholdt sine syv nyindkøbte lokalaviser, der er centreret i Østjylland. Der er dog foretaget mindre ændringer.

For et par dage siden meddelte Lokalaviserne, at man fusionerer de to overlappende udgivelser i Skanderborg - Lokalavisen Skanderborg og Ugebladet Skanderborg. Sidstnævnte overtog Politikens Lokalaviser fra konkurrenten. Fremover bliver Lokalavisen lagt ind under Ugebladet Skanderborg, så de to bliver slået sammen til én udgivelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs