MediaWatch

Jysk Fynske afskediger tre fotografer

Fire har søgt om frivillige fratrædelse hos Jysk Fynske Medier, der sparer 5 mio. kr. i personaleomkostninger på fotografområdet. Tre fotografer afskediges.

Jysk Fynske Medier har tidligere på dagen gennemført afskedigelser i forbindelse med den spareplan, der skal skære 5 mio. kr. af personaleomkostninger på fotografområdet. Det har resulteret i tre afskedigelser, skriver Journalisten.

I alt syv stillinger skulle nedlægges som følge af besparelserne. To fotografer søgte om og fik en frivillig fratrædelse, og det samme gjorde to fotochefer fra hhv. Jydskevestkysten og Vejle Amts Folkeblad. De tre resterende stillinger er fundet gennem afskedigelser.

"Det er fantastisk, at vi kan nøjes med tre fyrede, men tragisk for de tre, det går ud over. Der er ikke så meget andet at sige, end at det er forfærdeligt synd," siger Lene Sarup, tillidsrepræsentant hos Jysk Fynske Medier, til Journalisten.

Ifølge fagbladet betyder de syv nedlagte stillinger, at Jysk Fynske Medier går fra 32 til 25 fastansatte fotografer.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere