MediaWatch

Landing af ny overenskomst på Børsen trækker ud

Erhvervsavisens seneste overenskomst for de redaktionelle medarbejdere udløb i marts, men der endnu ikke forhandlet en ny på plads. "Der er tradition for, at det tager sin tid," lyder det fra tillidsrepræsentant.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen/

Forhandlingerne om en ny overenskomst på Dagbladet Børsen for avisens redaktionelle medarbejdere er blevet noget forsinket efter et første halvår med flere større ændringer i organisationen. I januar blev der gennemført en spareøvelse, der betød farvel til 15 medarbejdere, og i juni blev der rystet solidt i topledelsen, da adm. direktør og ansv. chefredaktør Anders Krab-Johansen, meddelte sit skifte til Berlingske Media.

Den nuværende overenskomst udløb egentlig i marts efter den seneste aftale blev indgået i 2015. Men ifølge Børsens tillidsrepræsentant, Michael Solgaard, har begivenhederne gennem de seneste syv måneder betydet, at forhandlingerne om en ny aftale måtte udskydes for ikke at ramle sammen med sparerunden. Desuden blev den seneste overenskomst også vedtaget med nogen forsinkelse, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs