MediaWatch

Ny direktør skal udvikle Børsen på alle platforme

Portrætinterview: I relativ ubemærkethed er Louise Stenbjerre røget til tops i Børsen-koncernen. Anders Krab-Johansen kunne egentlig godt se hende som sin efterfølger på Børsen og mener, at hendes job er vigtigere end næsten alt andet lige nu. Her er fortællingen om magasinredaktøren og livsstilschefen, der er blevet redaktionel udviklingsdirektør på Børsen.

Louise Stenbjerre, redaktionel udviklingsdirektør, Børsen. | Foto: Asger Mortensen

I efteråret 2016 står Louise Stenbjerre på en færge. Den sejler den daværende redaktionschef for Børsens livsstilsredaktion og de øvrige passagerer til Samsø.

Louise Stenbjerre, som i øvrigt er højgravid, modtager et opkald. I den anden ende af røret er Anders Krab-Johansen, der dengang er adm. direktør og chefredaktør for Børsen, og formålet med samtalen er at tilbyde redaktionschefen et avancement i Børsen-hierarkiet: En plads i direktionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs