MediaWatch

Headhunter peger på tre mulige Krab-afløsere

Headhunter nævner i Børsen tre mulige afløsere efter Anders Krab-Johansens afsked med posterne som adm. direktør og chefredaktør for selvsamme medie.

Børsen i Møntergade i København er på udkig efter ny adm. direktør og ansv. chefredaktør. | Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Børsen står uden permanente skikkelser på posterne som ansv. chefredaktør og adm. direktør, efter Anders Krab-Johansen tidligere på måneden forlod begge stillinger for fremover at blive adm. direktør hos Berlingske Media. Headhunter Jesper Madsen fra DNA Headhunting giver i dagens udgave af Børsen tre bud på mulige afløsere.

"Mediehusets kommende adm. direktør må formodes at skulle udvikle virksomhedens toplinje, som i en lang årrække har været svagt faldende. En fortsat digitalisering, innovation og forretningsudvikling samt integration af evt. opkøb må formodes at stå øverst på agendaen," skriver Jesper Madsen om den nye chefs opdrag.

Udgangspunktet i gættelegen er, at Anders Krab-Johansens afløser skal indtage posten som både adm. direktør og chefredaktør. Den første kandidat er Jimmy Maymann, tidligere chefredaktør for Huffington Post. Han returnerede tidligere på året til Danmark efter en årrække i USA.

Henrik Ravn, tidligere direktør for SBS Discovery i Norden og nuværende COO i tyske Prosiebensat.1, nævnes også som mulig kandidat. Endelig bringes Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier, som MediaWatch er en del af, i spil.

De to poster, som Anders Krab-Johansen rømmede, er i første omgang blevet besat af Allan Hansen, der er kommerciel direktør på Børsen og nu konstitueret på posten som adm. direktør, og nyhedschef Jørgen Andresen, der har fået "ansvarshavende" foran sin titel.

Hvem skal overtage roret på Børsen efter Krab-Johansen?

Bonnier: Børsen er strømlinet, nu skal ny chef finde salgs-formlen 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs