MediaWatch

Politiken finder afløser for Jakob Nielsen internt

Forsideredaktør på Politiken, Thomas Berndt, bliver redaktionschef for Politiken.dk efter Jakob Nielsens skifte til Altinget.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Thomas Berndt, forsideredaktør på Politiken, bliver ny redaktionschef for Politiken.dk. Det skriver avisen på sin hjemmeside.

Han afløser Jakob Nielsen, der i marts blev præsenteret som ny chefredaktør for Altinget. Thomas Berndt har arbejdet på Politiken siden 2009, primært som medlem af Politikens digitale redaktion. Fra 2015 til 2016 var han avisens USA-korrespondent og har altså senest været forsideredaktør.

"Det er en stor glæde at udnævne et af Politikens unge ledelsestalenter til at stå i spidsen for den videre udvikling af politiken.dk. Thomas Berndt har enestående digitale kompetencer og et dybt kendskab til Politikens digitale abonnenter og brugere, der forventer høj kvalitet og troværdighed i dækningen af døgnets vigtigste nyheder og store digitale læseoplevelser," siger Anne Mette Svane, chefredaktør for Politiken, til avisen selv.

Thomas Berndt tiltræder 1. maj.

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs