MediaWatch

Politiken finder afløser for Jakob Nielsen internt

Forsideredaktør på Politiken, Thomas Berndt, bliver redaktionschef for Politiken.dk efter Jakob Nielsens skifte til Altinget.

Thomas Berndt, forsideredaktør på Politiken, bliver ny redaktionschef for Politiken.dk. Det skriver avisen på sin hjemmeside.

Han afløser Jakob Nielsen, der i marts blev præsenteret som ny chefredaktør for Altinget. Thomas Berndt har arbejdet på Politiken siden 2009, primært som medlem af Politikens digitale redaktion. Fra 2015 til 2016 var han avisens USA-korrespondent og har altså senest været forsideredaktør.

"Det er en stor glæde at udnævne et af Politikens unge ledelsestalenter til at stå i spidsen for den videre udvikling af politiken.dk. Thomas Berndt har enestående digitale kompetencer og et dybt kendskab til Politikens digitale abonnenter og brugere, der forventer høj kvalitet og troværdighed i dækningen af døgnets vigtigste nyheder og store digitale læseoplevelser," siger Anne Mette Svane, chefredaktør for Politiken, til avisen selv.

Thomas Berndt tiltræder 1. maj.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere