MediaWatch

Formand tror ikke på snarlig Postnord-børsnotering

Postnord mangler penge, men en børsnotering er ifølge selskabets formand ikke en genvej til ny kapital.

Postnord er i krise og skal bruge 2,3 mia. kr. til at rette skuden op. Men pengene skal ifølge selskabets formand, Jens Moberg, ikke findes via en børsnotering. Det skriver Børsen.

"Jeg ønsker ikke at sende et signal om, at vi har en fantastisk forretning i Danmark, for det er ikke tilfældet. Men på koncernplan genererer vi et fornuftigt cashflow. Der har tidligere været snak om en børsnotering, som jeg synes er en god og sund ambition at have, men før vi er klar til at indlede den proces, skal vi have en bedre og mere stabil forretning i Danmark," siger Jens Moberg til Børsen.

Han vurderer, at der går nogle år, før "en bred skare af investorer" kan komme med ombord i Postnords ejerkreds.

Tidligere på ugen varslede en række pensionsselskaber over for Børsen, at de kunne være interesserede i at købe Postnord, såfremt der følger en form for garanti mod tab med i handlen.

Postnords kriseplan indebærer blandt andet, at den daglige omdeling droppes. For landets ugeaviser betyder det, at de ikke længere kan få distribueret avisen på bestemte ugedage. Det har fået andre distributører til at vejre morgenluft.

Minister udløser dansk-svensk milliardstrid om Postnord

Mediehuse øjner ny forretning når posten parkerer budcyklen

North Media står klar til at overtage Postnord-kunder

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere