MediaWatch

Presselogen-vært er ny debatredaktør på BT

BT har ansat vært fra TV 2 News' medieprogram "Presselogen" som ny debatredaktør.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Hovedbestyreren af "Presselogen" på TV 2 News, Line Ernlund, skifter til BT, hvor hun skal være debatredaktør. Det skriver BT i en pressemeddelelse.

"Vi har længe arbejdet på at styrke debatten på BT - både digitalt og på print - og derfor er vi glade for at kunne fortælle om vores nye debatredaktør. Line kommer fra en stilling som studievært og journalist på TV 2 News og har i syv år haft en stor andel i, at mediedebatprogrammet "Presselogen" er blevet et af de mest sete programmer på TV2 News," udtaler BT's ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen 

42-årige Line Ernlund og har tidligere været journalist på Frederiksborg Amts Avis samt reporter, redaktør og studievært på TV3, DR og TV 2.

"Jeg har fået en fantastisk mulighed for at være med til at udvikle BT's debatunivers. BT har allerede et godt ståsted med stærke kommentatorer, og debatstoffet ligger mig nært, og de erfaringer jeg har gjort mig efter 15 år i tv-branchen, tager jeg naturligvis med mig. Jeg glæder mig til at få ansvaret for den videre journalistiske udvikling af debatstoffet på print og digitalt på BT," udtaler Line Ernlund.

Line Ernlund tiltræder sin nye stilling 1. august.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs