MediaWatch

De digitale muskler rykker ind på chefgangene

Flere mediehuse har rekrutteret digitale direktører og chefredaktører i den senere tid. MediaWatch har spurgt to iagttagere, hvad man skal lægge i oprustningen?

I sommer blev Søren Svendsen forfremmet fra digital direktør på Ekstra Bladet til digital koncerndirektør i JP/Politikens Hus.

Kort før påskeugen meddelte Jysk Fynske Medier, at koncernen har udnævnt chefredaktør Jørn Broch til ny digital chefredaktør for at løfte den digitale forretning.

Udnævnelsen er den seneste i en stribe rekrutteringer, der for alvor har inviteret de digitale kompetencer ind i mediehusenes topledelse. TV 2 har i år udvidet direktionen med en digital direktør, ligesom JP/Politikens Hus gjorde det i efteråret. Nordjyske Medier har for nylig udnævnt en ny chef for digital forretningsudvikling, og for et år siden fik Politiken en digital direktør og Information en digital medredaktør i medieledelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs