MediaWatch

Afgående Bonnier-topchef tjente over 30 millioner

Gunilla Herlitz, der stopper som chef for Bonnier News, har de seneste syv år modtaget over 30 mio. kr. i løn.

Foto: Peter Jönsson/PR

Når Gunilla Herlitz forlader posten som chef for Bonnier News efter mere end 13 år i chefstillinger i den svenske mediekoncern, vil hun have tjent over 30 mio. kr., skriver Resume.

De sidste syv år har Gunilla Herlitz således tjent 41,3 mio. svenske kr. svarende til 32,8 mio. kr.,viser skatteoplysninger ifølge Resume. Den samlede lønbetaling dækker over, at Gunilla Herlitz i 2013 fik en årsløn på hele 19 mio. svenske kr.

Gunilla Herlitz's løn i 2015 er endnu ikke offentliggjort og tæller derfor ikke med i opgørelsen.

De sidste syv år er Gunilla Herlitz gået fra at være chefredaktør og adm. direktør i Dagens Nyheter til at være direktør for nyhedsområdet, Bonnier News, der rummer aviserne Dagens Industri, Dagens Nyheter, HD-Sydsvenskan og Expressen.

I den tid har hun formået at vende store underskud til overskud ved bl.a at foretage omorganiseringer og nedskæringer, og det har Bonnier altså belønnet hende for.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere