MediaWatch

Politiken lancerer nye sektioner

Politiken tilføjer en ny debatsektion og et ugentligt annoncetillæg. Derudover holder enkelte sektioner flyttedag.

Politiken ryster posen og flytter rundt på nogle af avisens faste sektioner. Samtidig får læserne en ny debatsektion hver søndag samt et nyt ugentlig annoncetillæg med boligstof hver fredag. Ændringerne sker fra denne uge.

”Debatsektionen om søndagen vil især satse på markante internationale debattører, nye unge stemmer, eksistens, dilemmaer og dagsordensættende serier. Her finder du et mylder af originale debattører og holdninger, der forholder sig til tidens dagsordener, og som sætter nye temaer under debat med afsæt i indsigt, engagement, vrede, indignation og begejstring,” skriver chefredaktør Bo Lidegaard i søndagens udgave af Politiken.

Det faste ugentlige annoncetillæg vil byde på boligreportager og indhold rettet mod husejere fra Bolius.

Blandt tillæggene, som skifter udgivelsesdag, er Ibyen og Bøger, som flytter til henholdsvis torsdag og fredag. Fremover vil Politikens faste søndagstillæg PS desuden udkomme i tabloidformat.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere