MediaWatch

Ny chefredaktør på Fyens Stiftstidende

Redaktionschef bliver ny medredaktør på Fyns største dagblad.

Foto: Annelene Petersen/POLFOTO

Fyens Stiftstidende får ny en ny chefredaktør, skriver avisen. Redaktionschef Poul Kjær­gaard skal fremover være medredaktør sammen med avisens ansvarshavende chefredaktør Per Westergård, der samtidig er ansvarshavende og koordinerende chefredaktør for de i alt 13 lokale dagblade Jysk Fynske Medier udgiver.

Poul Kjærgaard har været på Fyens Stiftstidende siden 1998 og har tidligere været redaktør for avisen lokalredaktion i Middelfart, indtil han i 2007 fik rollen som redaktionschef med ansvar for avisens lokalredaktioner på Fyn.

Han ser sin vigtigste opgave i at udvikle lokaljournalistikken ud fra tre redaktionelle kerne-ord: kærlig, kritisk og konstruktiv, skriver avisen.

Poul Kjærgaard er tidligere nomineret til Cavling-prisen i 2003 for afdækning af uregelmæssigheder i Middelfart Fjernvarme.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs