MediaWatch

Ny chefredaktør på Fyens Stiftstidende

Redaktionschef bliver ny medredaktør på Fyns største dagblad.

Foto: Annelene Petersen/POLFOTO

Fyens Stiftstidende får ny en ny chefredaktør, skriver avisen. Redaktionschef Poul Kjær­gaard skal fremover være medredaktør sammen med avisens ansvarshavende chefredaktør Per Westergård, der samtidig er ansvarshavende og koordinerende chefredaktør for de i alt 13 lokale dagblade Jysk Fynske Medier udgiver.

Poul Kjærgaard har været på Fyens Stiftstidende siden 1998 og har tidligere været redaktør for avisen lokalredaktion i Middelfart, indtil han i 2007 fik rollen som redaktionschef med ansvar for avisens lokalredaktioner på Fyn.

Han ser sin vigtigste opgave i at udvikle lokaljournalistikken ud fra tre redaktionelle kerne-ord: kærlig, kritisk og konstruktiv, skriver avisen.

Poul Kjærgaard er tidligere nomineret til Cavling-prisen i 2003 for afdækning af uregelmæssigheder i Middelfart Fjernvarme.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs