MediaWatch

Medie: Montgomery overvejer norsk comeback

Den tidligere Berlingske-formand kan ifølge norsk medie være på vej til at vende tilbage til den norske mediebranche.

David Montgomery

David Montgomery, tidl. formand for Berlingske Media, er muligvis på vej tilbage til den skandinaviske mediebranche. Det skriver Kampanje med henvisning til Dagens Næringsliv.

Det drejer sig om medievirksomheden Amedia, der driver en række norske medier. Amedias ejere, Telenor og LO, har i nogle måneder afsøgt markedet for at få nye ejere med ombord, og det skulle være i den proces, at et comeback til Skandinavien kan komme på tale for David Montgomery.

"Jeg kan ikke kommentere på enkelte navne, som man måtte spekulere i. Vi kører denne proces med henblik på en afklaring i løbet af første kvartal," siger Knut Brundtland, mæglerchef hos ABG Sundal Collier, der rådgiver Amedias ejere, ifølge Kampanje til Dagens Næringsliv.

David Montgomery var i en årrække bestyrelsesformand i Berlingske Media. Han stod i spidsen for britiske Mecom, da selskabet i 2006 købte Orkla, der på det tidspunkt ejede Berlingske.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs