Midtjysk trykkeri skifter ud i direktionen

Trykkeri med hovedsæde i Ikast siger farvel til mangeårig direktør. Afløseren er fundet internt.
Folmer Bækkegaard (tv) stopper som direktør i OTM Avistryk Herning-Ikast og afløses af Frank Haberstroh (th) | Foto: PR, OTM Avistryk Herning-Ikast
Folmer Bækkegaard (tv) stopper som direktør i OTM Avistryk Herning-Ikast og afløses af Frank Haberstroh (th) | Foto: PR, OTM Avistryk Herning-Ikast

OTM Avistryk Herning-Ikast får ny direktør ved årsskiftet. Det oplyser trykkeriet i en pressemeddelelse.

Ud går Folmer Bækkegaard. Han har været i trykkeriets direktion i 20 år og vil nu trække sig tilbage.

"Jeg blev 62 år her i starten af måneden og meddelte bestyrelsen allerede i sommer, at der skulle ny mand på posten fra 1. januar, så det er et skifte, der foregår helt uden dramatik," siger Folmer Bækkegaard i pressemeddelelsen.

Hans afløser bliver 48-årige Frank Haberstroh. Han har været ansat i OTM Avistryk Herning-Ikast ad flere omgange og har senest været produktchef. Den post har Frank Haberstroh haft de sidste syv år. I alt har han været ansat i virksomheden i 19 år.

"Det er en stor tillidserklæring, OTM’s ejerkreds og bestyrelse har givet mig, og jeg skal gøre mit ypperste for at udfylde de store sko, der har siddet på Folmer Bækkegaard. Jeg både håber og tror på, at jeg får overdraget den opbakning, som Folmer har haft hos medarbejdere og kunder," siger Frank Haberstroh i pressemeddelelsen.

Med i ejerkredsen bag OTM Avistryk er Herning Folkeblad. Trykkeriet har ifølge pressemeddelelsen 45 ansatte.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også