MediaWatch

Qureshi og hollandsk fupfirma brugte britisk skribent samtidig

Britisk skribent skrev samtidig for hollandsk fupfirma i Ekstra Bladet og sammen med Michael Qureshi i Goal. Briten afviser at have noget med artiklerne at gøre.

Foto: Egmont Publishing

Til daglig er Ian Ladyman fodboldkorrespondent på den britiske tabloidavis Daily Mail. Men i mindst tre tilfælde har Ian Ladyman også optrædt som skribent i danske medier.

Seneste tilfælde var i efteråret 2011. Her stod Ian Ladyman opført som skribent sammen med Michael Qureshi i Egmont-magasinet Goal. Artiklen bærer overskriften "Arsenals sidste kriger" og har den daværende Arsenal-stjerne Robin van Persie som omdrejningspunkt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs