MediaWatch

Schibsted omorganiserer og skifter ud i ledelsen

Med en større omorganisering samler den norske mediekoncern forretningen i fire forskellige geografiske områder og satser på at finde nye forretningsområder.

Fremover vil aktiviteterne i Schibsted være inddelt i fire forskellige geografiske områder. Det meddeler det norske selskab i en fondsbørsmeddelelse.

De fire områder er Norge, Sverige, Europa, som dækker over Frankrig, Spanien, Italien og Østrig, samt emerging markets, som samler alle øvrige lande i Schibsted-koncernen.

Samtidig kommer tre nye folk ind i direktionen, mens to forlader den. Én af dem, der forlader Schibsteds direktion, er Frode Eilertsen. Han skal i stedet stå i spidsen for en ny enhed, der skal finde nye, blomstrende start up-virksomheder. Her skal han finde og dyrke såkaldte unicorn-virksomheder, der har potentiale til at nå en værdi på 1 mia. dollar. Eksempler på virksomheder, der har fået stemplet Unicorn, er Airbnb, Uber og Spotify.

Organisationsændringen er resultatet af et projekt, som blev søsat i august, og som skal ruste Schibsted til fremtiden.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs