MediaWatch

Politisk analytiker skifter fra Jyllands-Posten til DR

Jyllands-Postens politiske analytiker skal næste år være politisk korrespondent på DR.

Christine Cordsen skifter fra Jyllands-Posten til DR. | Foto: Torben Stroyer/Polfoto/Arkiv

Opdateret kl. 10.19 - DR får en ny politisk korrespondent, når Christine Cordsen skifter i begyndelsen af 2016 fra sin nuværende stilling som politisk analytiker på Jyllands-Posten. Det skriver DR Kultur på sin Twitter-konto.

DR skriver, at mediet fremover vil have to politiske korrespondenter. Den anden er Ask Rostrup, der har haft den stillingsbetegnelse siden 2012.

"Christine Cordsen er højt respekteret i både mediebranchen og på Christiansborg, og så er hun en fremragende formidler og et ordentligt menneske. Så ansættelsen af hende er en stor styrkelse af det politiske stof på DR," siger Sandy French, indholdschef hos DR Nyheder, til DR.

Christine Cordsen var fra 2009 indtil sommeren i år leder af Jyllands-Postens politiske redaktion. På det tidspunkt blev hun erstattet af politisk reporter Martin Kaae, mens Christine Cordsen fortsatte som politisk analytiker.

Hun kom til posten som politisk redaktør på Jyllands-Posten i 2009 efter 16 år på Politiken. Før det var hun på TV 2 og Alt for damerne.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs