MediaWatch

Her er vinderne af Ugeavisernes Årspriser

En sjællandsk lokalavis løb med titlen som Årets Ugeavis ved kåringen af Ugeavisernes Årspriser onsdag aften.

Rødovre Lokal Nyt har vundet prisen som Årets Ugeavis ved kåring af Ugeavisernes Årspriser i Kolding onsdag aften. Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse.

Den sjællandske lokalavis vandt førstepræmien og en check på 10.000 kr. for sin store bredde i dækningen af lokalstoffet.

Ifølge juryens begrundelse er Rødovre Lokal Nyt ”en avis, der spænder vidt fra fine og følsomme personhistorier over en grundig sportsdækning til artikler om kommunens erhvervs- og handelslov, og som i høj grad er katalysator for den lokalpolitiske debat i kommunen”.

Rødovre Lokal Nyt snuppede desuden førstepladsen i kategorien lokale nyhedshistorier med en reportage om udenlandske metroarbejderes ulovlige boligforhold.

Featureprisen blev vundet af Ugeavisen Esbjerg for en serie om ensomhed blandt unge, mens avisen også vandt kategorien redaktionelle ideer og initiativer for etableringen af en ungdomsredaktion UG+.

Lokalavisen Esbjerg, Herning Bladet, Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg, Ugeavisen Faaborg og Albertslund Posten var blandt de andre prismodtagere ved arrangementet i Kolding.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs