MediaWatch

Gammel kending ny medieordfører for S

Socialdemokratiet har valgt ny medie- og kulturordfører.

Tidligere handels- og udviklingsminister Mogens Jensen vender tilbage til rødderne i den forstand, at han nu igen er blevet medie- og kulturordfører for Socialdemokratiet. Det fremgår af en meddelelse fra partiet.

Selvom mange har fået nye ordførerskaber efter valget, så var Socialdemokratiet i hvert fald tvunget til at vælge en ny medie- og kulturordfører. Trods partiets mandatfremgang blev der ikke genvalg til Troels Ravn, der var opstillet i Sydjylland.

Troels Ravn var  partiets medieordfører siden regeringsrokaden i begyndelsen af 2014, hvor han altså afløste Mogens Jensen, da han blev minister.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs