MediaWatch

Politiken-tillidsmand: En lettelse at vi ikke skal fyre

Politikens medarbejderne er lettede over, at spareplanen ikke lægger op til fyringer. Usikkerheden omkring den digitale avisøkonomi hersker stadig.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Efter et forår hvor indtjeningen har skuffet, trådte Politiken i går på udgiftsbremsen. Avisen har bl.a. indført ansættelsesstop og er gået på jagt efter "et betydeligt millionbeløb" i budgettet for at kunne nå det resultatmål, der er sat for i år.

Ifølge fungerende tillidsrepræsentant Pernille Mac Dalland kommer det ikke som en overraskelse, at indtjeningen har haltet efter. Den største usikkerhed ligger i, hvor langtidsholdbar en løsning spareindgrebet er. Det afhænger essentielt af, hvornår de digitale indtægter kan kompensere for de faldende avisindtægter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs