MediaWatch

Per Clausen: Dramatisk at flytte medier ud af borgen

Det undrer afgående næstformand for Folketingets Præsidium, at beslutningen om at flytte seks medier fra borgen er taget hen over hovedet på Præsidiet og presselogen.

Foto: Lars Krabbe

Afgående næstformand for Folketingets Præsidium Per Clausen (EL) undrer sig over beslutningen om, at seks politiske redaktioner er blevet bedt om at flytte ud af deres kontorer til en tilstødende bygning, skriver Politiken.

Ifølge Folketinget er der tale om ren administrativ beslutning taget uden om Præsidiet og presselogen.

"Når man gennemfører en så dramatisk forandring uden tilsyneladende at gøre det til andet end ren teknik og administration, synes jeg i hvert fald, det virker mærkeligt," siger Per Clausen til Politiken.

Flytteplanerne er opstået, fordi ni partier fremover vil være repræsenteret i Folketinget mod tidligere otte, efter nystiftede Alternativet sikrede sig ni mandater ved valget. Det ekstra parti med dertilhørende sekretariat optager ekstra plads, så medier på Ridebanen og i Provianthuset skal flyttes.

Medierne får tilbudt lokaler i Kirkeløngangen, der ligger ved Højesteret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs