MediaWatch

Lidegaard: Vi er bagud på næsten alle parametre

Selvom folketingsvalget skæpper i kassen i juni, har især annoncesalget haltet de første fem måneder, siger Politikens chefredaktør i en kommentar til den sparerunde, som avisen har meldt ud i dag.

Det faldende printmarked og det mindre lukrative digitale avismarked fik i dag Politikens ledelse til at trykke på spareknappen. Avisen har indført ansættelsesstop og skal finkæmme budgetterne for at finde en "betydelig" millionbesparelse.  

"Vi sætter ind for at spare et betydeligt millionbeløb. Samtidig gør vi en ekstra indsats for at øge vores indtjening, både når det gælder bladsalg, annoncer og digitalt. Det er ikke en revolution, vi er i gang med. Det er en almindelig løbende tilpasning," siger ansvarshavende chefredaktør Bo Lidegaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs