MediaWatch

Lidegaard: Vi er bagud på næsten alle parametre

Selvom folketingsvalget skæpper i kassen i juni, har især annoncesalget haltet de første fem måneder, siger Politikens chefredaktør i en kommentar til den sparerunde, som avisen har meldt ud i dag.

Det faldende printmarked og det mindre lukrative digitale avismarked fik i dag Politikens ledelse til at trykke på spareknappen. Avisen har indført ansættelsesstop og skal finkæmme budgetterne for at finde en "betydelig" millionbesparelse.  

"Vi sætter ind for at spare et betydeligt millionbeløb. Samtidig gør vi en ekstra indsats for at øge vores indtjening, både når det gælder bladsalg, annoncer og digitalt. Det er ikke en revolution, vi er i gang med. Det er en almindelig løbende tilpasning," siger ansvarshavende chefredaktør Bo Lidegaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs