MediaWatch

E-avis-firma vil vokse til flere dele af Europa

Visiolink, der laver e-aviser og e-magasiner, har planer om ekspansion i den kommende tid. Selskabet har især en god fidus til det østeuropæiske marked.

Foto: JENS DRESLING/POLFOTO/ARKIV

Visiolink vil i endnu højere grad ud over stepperne i Europa, og Østeuropa står i særlig grad for skud. Her vil selskabet erobre lande som Polen, Ungarn og Slovenien. Det skriver Børsen.

"Der ønsker vi at tage fat i dem lidt før, at det her marked bliver helt modent og lukrativt. Derfor har vi pitchet bredt til en række større aviser og mediehuse i forskellige østeuropæiske lande," siger Visiolinks adm. direktør, Kenneth Boll, til Børsen.

Visiolink har allerede landet en aftale med Finance, som er en slovensk avis. Også Tyskland og Sydeuropa vil topchefen have særligt fokus på i fremtiden.

Visiolink har investeret i organisationen, så den er klar til et internationalt fremstød. Det kan ses på regnskabet for 2014, som viser et overskud på 1 mio. kr. mod 5 mio. kr. året før.

Herhjemme har Visiolink bl.a. Børsen, Politiken og Jyllands-Posten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs