MediaWatch

E-avis-firma vil vokse til flere dele af Europa

Visiolink, der laver e-aviser og e-magasiner, har planer om ekspansion i den kommende tid. Selskabet har især en god fidus til det østeuropæiske marked.

Foto: JENS DRESLING/POLFOTO/ARKIV

Visiolink vil i endnu højere grad ud over stepperne i Europa, og Østeuropa står i særlig grad for skud. Her vil selskabet erobre lande som Polen, Ungarn og Slovenien. Det skriver Børsen.

"Der ønsker vi at tage fat i dem lidt før, at det her marked bliver helt modent og lukrativt. Derfor har vi pitchet bredt til en række større aviser og mediehuse i forskellige østeuropæiske lande," siger Visiolinks adm. direktør, Kenneth Boll, til Børsen.

Visiolink har allerede landet en aftale med Finance, som er en slovensk avis. Også Tyskland og Sydeuropa vil topchefen have særligt fokus på i fremtiden.

Visiolink har investeret i organisationen, så den er klar til et internationalt fremstød. Det kan ses på regnskabet for 2014, som viser et overskud på 1 mio. kr. mod 5 mio. kr. året før.

Herhjemme har Visiolink bl.a. Børsen, Politiken og Jyllands-Posten.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs