MediaWatch

Berlingske-chef: Langstrakt spareproces er ikke ideel

De kommende omlægninger og besparelser i Berlingske Media kan vare over et halvt år og vil ske afdeling for afdeling. HR-direktør erkender, at det kan forlænge usikkerheden for medarbejderne.

Spareprocessen i Berlingske Media vil blive langstrakt. Det fremgår af et internt interview med Berlingske Medias HR-direktør, Mads Hyltoft Rønnov-Jessen.

I modsætning til tidligere sparerunder i koncernen vil den kommende omlægning ikke ske i et hug, men være en løbende proces, hvor hver afdeling skal igennem en "reinvention-proces". Efterhånden som de enkelte ledelser har lagt sig fast på, hvad der skal ske, vil omlægningerne blive gennemført "hurtigst muligt".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs