MediaWatch

Lisbeth Knudsen skjulte kræftsygdom for de ansatte

I 2011 blev Lisbeth Knudsen ramt af brystkræft, men hun arbejdede videre og holdt det hemmeligt for sine ansatte.

Foto: Gyldendal Business

Lisbeth Knudsen var i 2011 en af de kvinder, som blev ramt af brystkræft, men modsat andre valgte hun at holde det hemmeligt på arbejdet, da det var hendes måde at komme igennem sygdomsforløbet. Selv ikke hendes sekretær vidste det.

Det fortæller hun til Berlingske i et interview i forbindelse med udgivelsen af biografien om hende, der kommer på gaden i næste uge.

”Nej(ingen vidste, hun var syg, red.), og det var heller ikke meningen, at nogen skulle vide det. Min nærmeste familie vidste det, det er klart. Det var min måde at tackle det på. Det er klart, at du har en fysisk smerte, som du skal kunne håndtere. Andre er måske ikke så privilegerede, men jeg har en høj smertetærskel. Der gik faktisk lidt sport i det. Min sejr var, at ingen opdagede det. Og at jeg blev rask,” siger Lisbeth Knudsen til Berlingske Tidende.

Den ansvarshavende chefredaktør på Berlingske, som er blevet valgt som ny formand for Danske Medier, fortsatte dog med at arbejde. Hun blev opereret i vinterferieugen og mødte op på kontoret den følgende mandag. De følgende 25 strålebehandlinger efter operationen fik hun foretaget om aftenen, så det gik mindst muligt ud over arbejdet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs